şampuan kullanımı saç dökülmesine karşı keratin
saç dökülmesi için keratin

Saç Dökülmesine Karşı Keratin Desteği

21.06.21

Saç dökülmesi; genetik, çevresel faktörler, beslenme, yanlış bakım gibi faktörlere bağlı olarak herkesin yaşayabileceği bir sağlık problemidir. Kişiler, kendi saç tiplerine uygun saç bakım ürünleri tercih etmediklerinden dolayı, saçları için doğru bir bakım gerçekleştiremezler. Bu sebeple saçlar zayıflar ve sonucunda dökülme meydana gelir. Saç dökülmesi önlenemez bir sağlık sorunu değildir. Saçlar, içeriden beslenme yoluyla ve dışarıdan bakım yoluyla güçlenebilir, daha sağlıklı hale getirilebilir ve sonucunda saç dökülmesi tamamen durdurulabilir veya minimum düzeye indirilebilir.

Saç dökülmesi sorununa karşı dikkat edilmesi gereken çevresel faktörler bulunur. Bazı saçlar kendiliğinden zayıf olduğu için, çevresel faktörlerle baş etmekte zorlanırlar ve sonucunda zayıflayarak dökülürler. Buna bağlı olarak; Güneş ışığına karşı saçları korumak ve dışarıda fazla vakit geçirdikten sonra saçları güzelce temizlemek, çevresel etkenlere karşı saçlarınızı korumanızı sağlayacaktır. Tüm bunların yanında, saçlar için en önemli kaynak keratin olarak karşımıza çıkar. Keratin, saçların oluşum ve gelişim aşamasında büyük pay sahibi olan bir proteindir. Keratin ihtiyacı ek takviyeler ile giderilebileceği gibi, beslenme yoluyla da karşılanabilir. Keratin desteği almak, saçlarınızın daha güçlü olmasına ve daha sağlıklı görünmesine yardımcı olacaktır. Keratin desteği, keratin içeren şampuanlardan veya keratin tablet yoluyla alınabilir. Hidrolize keratin içeren şampuanlar aracılığıyla keratin desteği mümkün hale gelmiştir. Saç dökülmesi problemine karşı keratin desteği alabileceğiniz ürünleri Bioxcin sizlere sunmaktadır.

Bioxcin Keratin Complex Tablet ile saç dökülmesi problemine karşı, saçın ihtiyacı olan keratin desteğini alabilir, saçlarınızı güçlü ve daha sağlıklı hale getirebilirsiniz.