Saç Tipine Göre Şampuan Önerileri

Saç Tipine Göre Şampuan Önerileri

11.06.18

Saç Tipine Göre Şampuan Önerileri

Saçlarınıza uygun şampuan kullandığınızdan emin misiniz? Ne yazık ki günümüzdeki pek çok kişi, saç tipine uygun şampuanseçiminin ne olduğunu bile bilmiyor.

Şampuansaç güzelliğinin en önemli tamamlayıcılarından birisi oluyor. Şampuanımızda aslında güzelliğimizi tamamlamamızda bize son derece yardımcı oluyor. Fakat bu durum saç tipimize uygun şampuanı tercih ettiğimizde oluyor.

Bioxcin şampuançeşitleri, saç bakımında uzman olan birçok bitkisel üründen ilham alarak geliştirildi. Her saç tipine özel formüller oluşturan markanın ürünleri, saçlarınızı aynı zamanda onarıyor.

Yağlı Saçlar İçin Şampuan

Yağlı saçlar için şampuan tercih edilirken, mutlaka kremli şampuan türlerinden uzak durmanız gerekiyor. Kremli şampuanlar, saçlarınızın daha hızlı yağlanmasına sebep oluyor ve durumu daha da kötüleştirebiliyor.

İnce Telli Saçlar İçin Şampuan

Saçlarınız eğer, ince telli ise, burada sizin ihtiyacınız olacak ilk şey hacim oluyor. İnce telli saçlar, ne yazık ki diğer saç yapılarına göre daha hacimsiz ve sönük gözükebiliyor. Saçlarınız da eğer gür değilse, bu durum çok daha kötü olabiliyor. Bunun için tercih edebileceğiniz en uygun şampuan, Bioxcin Yağlı Saçlar için şampuan olabilir. Yoğun hacim kazandıran Bioxcin şampuanları, ince telli saçlariçin ekstra fayda sağlamaktadır. İnce telli saçlara sahip olan tüketiciler kremleri şampuanları kullanmak zorunda değiller.

Kalın Telli Saçlar İçin Şampuan

Kalın telli saçlarınız varsa, en büyük sorunlarınızın başında saç tellerinin karışmasıgeliyor. Bunun dışında ağırlık, kabarma ve elektriklenme hissi son derece rahatsız edici olabiliyor. Bundan kurtulmanızın en temel yolu, Bioxcin  saç şampuanı.

Bioxcin saç şampuanları saçlarınızı yatıştırıyor. Yatıştırıcı şampuanların içerisinde krem bulunuyor. İnce telli ve yağlı saç yapısına sahip olan kişilerin, bu tür şampuanları tercih etmemesi gerektiğini daha önce belirtmiştik. Ancak kalın telli saç yapısına sahip olan kişiler mutlaka kremli şampuan tercih etmelidir. Saçlarınızı hafifletecek saç şampuanları arasından tercih etmeniz gerekiyor. Bunun için de tercihiniziBioxcin kalın telli saçlariçin üretilen saç şampuanlarından yana kullanmanız gerekiyor.

 

Uzun Saçlılar için Şampuan

Uzun saçlar ne yazık ki ağır oluyor. Buzyüzden uzun saçlarda saç dökülmesidaha fazla gerçekleşebilir. Kırılmaların ve cansız görünümlerinin önüne geçmek istiyorsanız, düzenli olarak saçınızı beslemeniz gerekiyor. Eğer bunun için de saçınızı şekillendirmek için ürünler kullanıyorsanız, saçınızın sağlıksız görünmesi son derece normal olabiliyor. Kalın telli saç yapısına sahi olanlar gibi, sizlerin de mutlaka yatıştırıcı türünde olan Bioxcin uzun saçlara özel saç şampuanlarına ihtiyacınız bulunuyor. Sizlerin diğer saç yapılarındaki kişilere göre dikkat etmeniz gereken bazı önemli noktalar bulunuyor. O da saçlarınıza düzenli olarak bakım uygulamanız gerektiğidir. Uzun saçlara düzenli olarak bakım uygulanması gerekiyor.

Kepekli Saçlar İçin Şampuan

Kepekli saç yapısına sahipseniz, her şeyden önce kepek sorununa çözüm bulmanız gerekiyor. Güzellik kısmı sizin için her zaman ikinciplanda olmalıdır. Çünkü kepekli saçlarne yazık ki dışarıdan bakıldığında kötü bir görüntüye sahip. Kepekli saç yapısına sahip olan insanlar saçlarını sık yıkıyor. Bu sefer saç derileri daha çok kuruyor. Vücutta bu duruma tepki göstererek saçların daha fazla kaşınmasına sebep oluyor. Burada sorununuz birken, ikiye çıkıyor. Burada size yardımcı olabilecek en temel ürünlerin başında Bioxcin saç şampuanı geliyor. Bioxcin kepek şampuanıiçerisinde çinko gibi özel kepek önleyici aktifler içerikler barındırıyor. Bu da saçlarınızı koruyor ve kepek oluşumunun önüne geçiyor.