Blog Blog

Bioxcin Saç Bakımı ve Saç Dökülmesi Blog

Ergenlikte Saç Dökülmesi Neden Olur? Tedavisi Nedir?

Ergenlik dönemi, birçok fiziksel ve hormonal değişikliği beraberinde getiren bir evre olarak bilinir. Bu dönemde gençlerin en sık karşılaştığı sorunlardan biri de saç dökülmesidir. Ergenlikte saç dökülmesinin nedenleri ve bu durumu gidermenin yolları ile ilgili bilgi sahibi olmak, gençlerin ve ebeveynlerin bu konuda doğru bir perspektif kazanmasını sağlar. Saç sağlığı, ergenlik sürecinde gençlerin genel sağlığıyla birlikte önemli bir yere sahiptir. Bu nedenle, ergenlikte saç dökülmesini anlamak ve etkili müdehale seçenekleri hakkında bilgi sahibi olmak, gençlerin kendilerini daha iyi hissetmelerine ve bu dönemi sağlıklı bir şekilde atlatmalarına yardımcı olabilir.

Devamı

Saç Sağlığının En Önemli Düşmanı Stres

Stres, günlük hayatımızı etkilediği gibi saç sağlığını da önemli ölçüde etkiler. Günümüzde şehirleşmiş yoğunluktan dolayı stressiz insan sayısı çok aza indi. Kişisel sorunlar, aile hayatı, aşk hayatı derken birçok şeyi stres yapar hale geldik. Bu durum hem vücut sağlığımızı hem de saç sağlığımızı etkiliyor.

Devamı

Saçların Elektriklenmemesi İçin Ne Yapmak Gerekir?

Saçların elektrikli bir görünüme kavuşmasının başlıca sebebi saç telinde çeşitli nedenlerden dolayı statik bir elektriğin oluşmasıdır. Peki, saçta elektrikli görünüm nasıl oluşur? Saçta elektriklenmeyi önlemek için neler yapılabilir? Birlikte inceleyelim.

Devamı

En iyi Sarımsaklı Şampuan: Bioxcin Siyah Sarımsaklı Şampuan

Özellikle sarımsağın saça etkisi çok bilinir ve dilden dile dolaşmaktadır. Bioxcin Siyah Sarımsaklı Şampuan, sarımsağın saça olan doğal faydaları kullanılarak üretilmiştir.

Devamı

Kepeği Önlemenin Yolları Nelerdir?

Günümüzde birçok kişinin ortak problemi olan kepek, tedavisi mümkün olan ve önlenebilir bir cilt ve saç sağlığı sorunudur. Çeşitli sebepler yüzünden oldukça sık rastlanan kepek, yaşam kalitesi ve kişinin dış görüntüsünü olumsuz etkileyen bir sorundur.

Devamı

Sarımsak Şampuanları ile Saçlarınız Daha Parlak

Günümüzde yaşanan hava kirliliği, sıklıkla kullanılan ısı makineleri, saçımıza uyguladığımız kimyasallar saçlarımızın canlılığını yitirmesine ve hatta zamanla dökülmesine sebep olmaktadır.

Devamı

Sarımsaklı Şampuan Saç Uzatır mı?

Saç dökülmesi veya saçın sağlıksız ve yavaş uzaması çoğu kişinin yaşadığı bir sorundur. Bu sorunu çözmek için başvurulan yollardan birisi de sarımsaktır. İnsan sağlığı için birçok faydası bulunan sarımsağın yararlarından birisi de saç köklerini beslemesidir.

Devamı