bioxcin kaş kirpik serumu nasıl kullanılır

Bioxcin Kaş Kirpik Serumu Nasıl Kullanılır?

12.09.19

 

Kaş ve Kirpik Serumu Nedir?

Kaş ve kirpiklerimiz yüzümüzde en çok dikkat çeken noktalardır. Kirpiklerimize istediğimiz görünümü vermek için öncelikle kirpiklerimizin sağlıklı olması gerekmektedir. Genetik faktörler, yanlış makyaj uygulamaları veya diğer nedenlerden dolayı kaşlarımızda ve kirpiklerimizde yeteri kadar sıklığa ve uzunluğa sahip olmayabiliriz. Bu bölgedeki tüylerimizi çoğaltmak için serum kullanmak iyi bir fikir olacaktır.

Kirpik serumu göz kapağındaki tüylerin artması için kullanılan bir üründür. Serum içindeki maddeler kirpik köklerini besler ve kirpiklerimize doğal bir güzellik katar. Kirpik serumları sayesinde kirpik sayınızı arttırabilirsiniz. Serumların içerisinde cildinize zarar veren maddeler bulunmaz.

Kirpik Serumu Nasıl Kullanılır?

Kirpik serumunu düzenli olarak günde 1 kez uygulayın. Uygulama öncesi kirpiklerinizi mutlaka silin; ancak serumun etki etmesi için kirpiklerinizin kuru olması gerekmektedir. Kirpik serumu ile birlikte uygulama aplikatörlerine de sahip olmanız gerekir. Bu aplikatörler tek kullanımlıktır, her seferinde değiştirilmesi gerekir. Serumu tam kirpik diplerinize uygulayın ve kuruduğundan emin olmadan yatmayın. Kaşlarınıza masaj yaparak uygulamak daha etkili olacaktır.

Kirpik serumu hızlı etki eden bir ürün olduğundan sonuçlarını iki hafta içerisinde almaya başlayabilirsiniz.

Kaş kirpik serumu alırken bitkisel olduğundan emin olun. Herhangi bir sorun yaşamamak için güvendiğiniz markalardan almaya dikkat edin. Bunun için Bioxcin Quantum Kaş ve Kirpik Serumu’nu inceleyebilirsiniz.