Logo Yükleniyor...
En iyi Sarımsaklı Şampuan: Bioxcin Siyah Sarımsaklı Şampuan

En İyi Sarımsaklı Şampuan: Bioxcin Siyah Sarımsaklı Şampuan

Siyah sarımsağın faydaları çok fazladır. Sarımsağın antibiyotik özelliği gibi sağlığınızı direkt etkileyen özelliklerinin yanında kozmetik alanında da kullanılmaktadır. Özellikle sarımsağın saça etkisi çok bilinir ve dilden dile dolaşmaktadır. Bioxcin Siyah Sarımsaklı Şampuan, sarımsağın saça olan doğal faydaları kullanılarak üretilmiştir.

Sarımsak Şampuanının Faydaları

Hayatımızda doğal ürünlerin önemi her geçen gün artıyor. Saç bakımı ve temizliğinde kullandığımız şampuanların doğal ürünlerden oluşması pek çoğumuzun tercihi. Sarımsağın saç ve saç derisi üzerindeki olumlu etkileri, saç bakımı ve temizliğinde kullandığımız şampuanla bir araya gelerek sarımsaklı şampuan ürünlerinin ortaya çıkmasını sağladı.

Sarımsak alisin ve türevleri gibi organik kükürt bileşikleri içeriyor. Bu bileşikler, sarımsağın beslenme ve topikal kullanımında yarar sağlayan anti-mikrobiyal ve anti-oksidatif etkilere sahip.

Sarımsaklı şampuan kepeği önlediği gibi saç dökülmesini de önlemeye yardımcı olur. Saç ürünlerinin verdiği zararı önlemesiyle birlikte saçları da güçlendirmeye yardımcı olur. Saçların uzamasına da destek olur.

Siyah Sarımsaklı Şampuan

Eğer saçlarınız genetik olarak dökülmüyorsa, çevresel faktörlerden dolayı, yani saç derinizde olan hassaslaşmadan ve rahatsızlıktan dolayı dökülüyorsa, siyah sarımsak bu dökülmeyi kısa sürede gözle görülür şekilde iyi bir biçimde azaltıyor. Saç dökülmesini azaltmasıyla birlikte yeni saçların çıkmasına da yardımcı oluyor.

Neden Bioxcin Siyah Sarımsaklı Şampuan?

İçerisinde Biocomplex B11 bulundurur ve saç dökülmesini engeller. Saça hacim, canlılık ve parlaklık katar. Bio-activ peptitler ile saçların daha kalın ve gür görünümlü olmasını sağlar. SLES/SLS içermediği için saçlara daha yumuşak bir temizleyici bakım sağlar.

Ayrıca içerisinde siyah sarımsak ekstresi de bulundurur ve bu da saç dökülmesini engeller. Keratin ise saç yüzeyinin en hasarlı alanlarına hedeflenmiş onarım sağlar. Siyah sarımsaklı şampuan İçerisinde bal bulundurduğu için anti-bakteriyel, anti-fugal ve cilt besleyici özelliklere sahiptir.


Çerezleri Kullanıyoruz
Web sitemizde gezinme deneyiminizi geliştirmek, size kişiselleştirilmiş içerik ve hedefli reklamlar göstermek, web sitesi trafiğimizi analiz etmek ve ziyaretçilerimizin nereden geldiğini anlamak için çerezleri ve diğer izleme teknolojilerini kullanıyoruz.