Bioxcin'le Saçlarınıza Dolgun Görünüm Kazandırın! Bioxcin'le Saçlarınıza Dolgun Görünüm Kazandırın!
Bioxcin'le Saçlarınıza Dolgun Görünüm Kazandırın!

Bioxcin'le Saçlarınıza Dolgun Görünüm Kazandırın!

30.03.22

Sönük, yıpranmış ve hacimsiz saçlar herkesi oldukça mutsuz eder. Bazen ne olursa olsun saçlarınız istediğiniz dolgun ve parlak görünüme sahip olamayabilir. Günlük hayatın koşturması, hava koşulları, stres ve yoğun tempo saçlarınızın görüntüsünü etkileyebilir. Bununla birlikte saçların kendi doğal yapısı da istenilen hacimli görüntüye engel olabilir. Bu durum özellikle ince telli saç yapısına sahip kişiler için geçerli olabilir.

Sebebi ne olursa olsun saç gürleştirme, güçlendirme ve hacimli görünmesini sağlayacak önemli bazı detaylar vardır. Bunları sıralayacak olursak;

Saç Yıkama Rutinleri

Saç yıkama şekillerinin saç sağlığına ve güçlü görünümüne bazı önemli etkileri bulunuyor.

  • Saçları ılık suyla yıkamak
  • Şampuanı saç köklerine uyguladıktan sonra uçlara doğru ilerlemek
  • Saç bakım ürünleri ve saç kremlerini sadece saçların uçlarına uygulamak

Bu ürünleri saç köklerinin diplerine uygulamak saçların yağlanmasına sebep olabilir ve saçlara sönük bir görünüm katabilir.

  • Saç yıkama esnasında saç diplerine nazikçe masaj yapmak; bu uygulama, saç derisindeki kan dolaşımını iyileştirebilir ve ölü hücrelerden arınmaya yardımcı olabilir.

Doğru Saç Kesimi

Özellikle ince telli saçlara sahip kişiler için doğru saç kesimi, dolgun bir görünüm için oldukça önemli bir yer tutar. Kat vererek uygulanacak kesimlerde saçlarınız istediğiniz hacimli görüntüye ulaşabilir. Yüzünüze ve saç tipinize göre uygun saç modelleri için mutlaka bir profesyonelden yardım alın.

Saçları Sürekli Aynı Yöne Ayırmayın

Saçların sürekli olarak aynı modelde bulunması ve aynı yöne ayrılması, saçların bu duruma alışmasına ve zamanla sönükleşmesine sebep olabilir. Saçların alışık olmadığı biçimlerde ayrılmasıyla oluşan farklılığı ve hacim değişikliliğini siz de deneyerek gözle görebilirsiniz.

Bioxcin Her Koşulda Yanınızda!

Bioxcin Quantum kuru/normal ve yağlı saçlar için olan iki farklı varyantlı Şampuanları ve Serumu ile hacimsiz ve dökülme sorunu olan saçlara etki etmektedir. Saç tipinize göre kullanabileceğiniz bu şampuan çeşitleri, saç köklerinizi besler ve saç dökülmelerinin önüne geçilmesinde yardımcı özellikler taşır. Zayıflayan saç tellerine etki eden bu seri, saça direnç, parlaklık ve saç sıklaştırma etkileri kazandırabilir. Bioxcin Quantum serisi;

  • Hassas yapıdaki ciltlerin kullanımına uygun,
  • Parfüm kaynaklı alerjen içermeyen,
  • Parabensiz,
  • Saç ve cilt pH’ına uygun içerikte ve
  • Dermatolojik olarak test edilerek üretilen saç bakım ürünleri arasındadır.