Logo Yükleniyor...
Termal Suların Saç Derisinde Etkisi

Termal Suların Saç Derisinde Etkisi

İnsanlar yıllardır saç dökülmesi problemi ile karşı karşıya kalmakta ve yine yıllardır saç dökülmesi problemine karşı doğadan çeşitli çözümler aramaktadır.

Termal su, saç dökülmesi sorunundan ziyade saç derisi için faydalı bir yöntem olarak bilinmektedir. Hem Türkiye’de hem de dünyanın çeşitli ülkelerinde bulunan kaplıcaları ziyaret eden misafirler, termal suların genel olarak cilt üzerinde olumlu bir etki bıraktığını söylemektedir. Özellikle akne, sedef ve egzama gibi cilt hastalıklarına karşı etkili bir çözüm sunan termal su, saç derisi için de sağlıklı bir çözüm olarak görülmektedir. Saç dökülmesinin temel problemi, saçların kökten zayıflamasıdır. Kökten zayıflama ise saç derisi ile yakından ilişkilidir. Zayıflayan saç derisi, saçın güçlü bir deriye tutunamamasına ve dolayısıyla zayıflayarak dökülmesine sebep olur.

Güçlü saçların temelinde güçlü saç derisi yatar. Saç derisi güçlü olan insanların saç dökülmesi problemi ile karşılaşma ihtimali diğer insanlara oranla oldukça düşüktür. Yani, güçlü, sağlıklı ve dökülmeyen saçlar için saç derisine iyi bakmak gerekir. Kimi durumlarda saç derisindeki yağlanma da saçın zayıflamasına ve dökülmesine sebep olabilir. Bioxcin, yağlanma karşıtı şampuan sayesinde, saçların aşırı yağlanmasını önler.

Özetle; termal su cilt için iyi bir seçenektir ve saç derisi de termal su sayesinde beslenip güçlenebilir. Bu sayede daha güçlü ve sağlıklı saç oluşumuna olanak tanınır.

Bioxcin Aquathermal Kepek Şampuan Aquathermal DS, Biotin Tablet ve Keratin Complex ürünleri sayesinde saçın güçlü ve sağlıklı kalmasını destekler.

Çerezleri Kullanıyoruz
Web sitemizde gezinme deneyiminizi geliştirmek, size kişiselleştirilmiş içerik ve hedefli reklamlar göstermek, web sitesi trafiğimizi analiz etmek ve ziyaretçilerimizin nereden geldiğini anlamak için çerezleri ve diğer izleme teknolojilerini kullanıyoruz.