Logo Yükleniyor...

Biocomplex B11 Nedir?

Patentli Biocomplex B11, Biota bilim insanları tarafından geliştirilmiş ve saç dökülmesine karşı etkinliği kanıtlanmış, eşsiz bir bitkisel ekstredir. BioComplex B11; Klasik seri, Forte Serisi, Quantum Serisi ve Siyah Sarımsak şampuanında bulunmaktadır. Bu patentli bitki ekstresi Alman papatyası, Isırgan Otu, Civan Perçemi, Keçiboynuzu ve Atkuyruğu bitkilerinden oluşmaktadır.

Bu bitkiler vitamin, mineral ve aminositler açısından çok zengindir:

• Vitaminler (A, B1, B2, B5, B9): Saç tellerinin güçlenmesine yardımcı olur.

• Mineraller (Bakır, Çinko, Demir, Kalsiyum): Saçları besler.

• Flavonoidler (Kemferol, Apigenin, Mirisetin): Saç tellerini hasarlardan korur.

• Doymamış Yağ Asitleri (Omega-6, Omega-9): Saç dökülmesine karşı etkilidir.

BioComplex B11 bitki ekstresinin etkinliği İtalya Pavia Üniversitesi’nde 2011 yılında yapılan bir çalışma ile kanıtlanmıştır.

6 aylık çalışma sonunda şampuan ve serumun düzenli kullanımı saç dökülmesi kaynaklı saç kaybını azaltmıştır. Bu azalmalar klinik çalışmaya katılan gönüllüler tarafından da sübjektif test sonucunda belirtilmiştir. Bitkisel şampuan ve Bitkisel Serum ürünlerinin birlikte kullanımından elde edilen sonuç, sadece tek ürün kullanımı ile elde edilecek sonuçtan daha başarılı olmuştur.


Bu çalışmada elde edilen sonuçlar, test edilen ürünlerin saç köklerinde besleyici bir etkiye sahip olduğunu göstermiştir. Bu etki “saç kaybının azalmasına“ ve “saç dökülmesinin önlenmesine” yardımcı olur.

İtalya Pavia Üniversitesi'nde yapılan klinik testler sonucunda katılımcılarda saç dökülmesi 6. ayın sonunda ortalama %93 oranında azalma göstermiştir.



Çerezleri Kullanıyoruz
Web sitemizde gezinme deneyiminizi geliştirmek, size kişiselleştirilmiş içerik ve hedefli reklamlar göstermek, web sitesi trafiğimizi analiz etmek ve ziyaretçilerimizin nereden geldiğini anlamak için çerezleri ve diğer izleme teknolojilerini kullanıyoruz.