Saç Bakımı

Saç Neden Yağlanır? Saçtaki Yağlanma Nasıl Geçer?

Saç yağlanması birçok insanın karşılaştığı hem sağlık hem de görünüm açısından olumsuz etkiler yaratan yaygın bir durumdur. Saçlar neden yağlanır? Saçların yağlanması durumunda neler yapılmalı? Tüm bu soruların cevapları için yazımızı okumaya devam edebilirsiniz.

Devamı

Saç Bakımı Nasıl Yapılır? Evde Saç Bakımı

Sağlıklı görünen parlak saçlara sahip olmak için düzenli bakım yapmak oldukça önemlidir. Doğru ürünlerle yapılan saç bakımı, saçın kalitesini arttırırken aynı zamanda canlı görünmesini de sağlar.

Devamı

Bioxcin Forte Serisi Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Belirli rahatsızlıklar, kimyasal madde içerikli bakım ürünleri kullanımı ve dengesiz beslenme gibi bazı faktörler saç derisinde bazı problemlere ya da saç dökülmelerine sebep olabilir. Bu noktada yaşanabilecek sorunlara çözüm, Bioxcin’den geliyor.

Devamı

Yaz Aylarında Saç Bakımı Nasıl Yapılır? En İyi Saç Bakım Önerileri

Sıcak havaların iyiden iyiye etkisini gösterdiği yaz aylarının gelmesi ile gündeme gelen yüksek sıcaklıklar ve nemli havalar, saçlarımız için yeni bir dönemin başladığına işaret eder. Yaz mevsiminde saçlar, yalnızca güneşe ve yüksek nem oranları sebebi ile değil, aynı zamanda deniz ve havuz suyu gibi faktörlere bağlı olarak da yıpranmaya açık hâle gelir.

Devamı

Bioxcin'le Saçlarınıza Dolgun Görünüm Kazandırın!

Sönük, yıpranmış ve hacimsiz saçlar herkesi oldukça mutsuz eder. Bazen ne olursa olsun saçlarınız istediğiniz dolgun ve parlak görünüme sahip olamayabilir. Günlük hayatın koşturması, hava koşulları, stres ve yoğun tempo saçlarınızın görüntüsünü etkileyebilir.

Devamı

Erkekler için Uzun Saç Bakımı Tavsiyeleri

Uzun olmasının yanında bakımlı görünen saçlar, tüm erkeklerde harika bir dış görünüş sağlayabilir. Fakat bu uzun ve bakımlı saçlar, tahmin edilebileceği gibi emek ve zaman isteyebiliyor. Uzun saçların en sağlıklı şekilde kullanımı için saçlara doğru bakım yapılması çok önemlidir.

Devamı

Kış Aylarında Kuruyan, Yıpranan Saçlarla Nasıl Başa Çıkılır?

Kış aylarında sürekli olarak soğuk ve sıcak havaya maruz kalmak saçlar üzerinde olumsuz etkiler oluşturabilir. Sıcak alanlardaki ısıtma etkisi saçların kurumasına sebep olabilir. Sürekli farklı ısıya maruz kalmak saçlarda yıpranma, kuruma ve pullanan bir saç derisi oluşmasına etki edebilir.

Devamı