şampuan kullanımı şampuan kullanımı
incelmiş saçlara quantum etkisi

İncelmiş Saçlara Quantum Etkisi

21.06.21

Bazı durumlarda ‘’inceldiği yerden kopsun’’ demek basit görünebilir ama konu saçlar ise, hiçbirimiz inceldiği yerden kopsun istemeyiz.

Saçlarımız, düzenli ve doğru bakım ister. Oldukça hassas ve kırılgandır. Doğru ve düzenli bakım yapılmayan saçlar, zaman içinde güçsüzleşir, incelir, sağlığını kaybeder ve kaçınılmaz olarak saç dökülmesi meydana gelir. İncelmiş saçlar dökülmeye daha müsaittir çünkü saç derisine güçlü tutunamaz. Saç derisine güçlü tutunamayan zayıflayan saçlar ise zamanla gücünü tamamen yitirir ve saç dökülmesi problemi oluşturur. Eğer saçlarınızın döküldüğünü erken fark edebilirseniz, bu istenmeyen durumun önüne geçebilirsiniz.

Saç dökülmesi problemlerine karşı en sık kullanılan yöntem saç dökülmesine karşı şampuan kullanmaktır. Bazı durumlarda saç dökülmesine karşı şampuan, saçın ihtiyacı olan vitamin ve minerallerin hepsini bulundurmaz. Bu noktada saçları hem saç dökülmesine karşı şampuan ile hem de farklı bakım ürünleriyle sağlığına kavuşturmaya çalışmak gerekir.

Bioxcin Quantum Serum, yoğun konsantrasyon maddeler ile üretilmiştir ve saça etkisi oldukça yüksektir. İçeriğindeki etken maddeler sayesinde ilk kullanımdan itibaren saçların daha kalın ve gür görünmesine yardımcı olur. Biocomplex B11 ile saç köklerini besler, saç dökülmesi karşıtı bir etki sunar. Bunun yanında Bioxcin Forte Serum da saç köklerini besleyerek saç dökülmesinin önüne geçmekte etkilidir. Saçları güçlendirir ve sağlıklı bir görünüm kazanmasına yardımcı olur. Bioxcin Forte Şampuan ise güçlendirilmiş bitkisel içerikli formülü sayesinde, yoğun saç dökülmesi problemi yaşayan kişilere etkili bir çözüm sunar. Bioxcin Quantum Şampuan da saçı ihtiyaç duyduğu mineraller ile besleyerek güçlü ve sağlıklı bir görünüm kazanmasında destekler.