Saç Ekimi Saç Ekimi

Bioxcin Saç Ekimi Blog Sayfası

En Basit Tanımıyla: Saç Ekimi Nedir?

Son zamanlarda çeşitli nedenlerden dolayı kalıcı olarak saç kaybı yaşayan kişiler sıklıkla saç ekimi yöntemini tercih ettiği için popülaritesi oldukça arttırmıştır. ‘’Saç ekimi nedir?’’ sorusu, en basit haliyle sağlıklı saç köklerinin belirlenen teknikle toplanarak, saç dökülmesinin gerçekleştiği bölgeye ekilmesi olarak yanıtlanabilir.

Devamı

Seyrek Saça Saç Ekimi Nasıl Gerçekleşir?

Saç ekimi operasyonunun gerçekleştirilmesi için gereken tüm tetkikler ve tahliller yapılır. Uygunluk tespit edildikten sonra saç ekimi aşamalarına geçiş yapılır. Seyrek saça saç ekimi için de gereken tüm testler yapıldıktan ve fiziksel olarak uygunluk elde edildikten sonra ekim başlar.

Devamı

Saç Ekimi Tedavi Süreci Ne Kadardır?

Saç ekimi operasyonuyla alakalı en çok merak edilen konulardan biri de tedavi sürecinin ne kadar süreceğidir. Elbette kullanılan tekniklere, kişinin yaş grubuna, test sonuçlarına, kullandığı ilaçlara, cinsiyete ve yaşam tarzına bağlı olarak saç ekim tedavi sürecinde değişiklikler meydana gelebilir.

Devamı

Saç Ekimi Sonrası Yapılmaması Gereken 7 Şey!

Saç ekimi oldukça ciddi bir operasyon sürecidir. Başladığı andan itibaren tam iyileşme süreci meydana gelene dek, gerek fiziksel olarak gerekse psikolojik olarak dikkat edilmesi gereken hususlara özenle yaklaşılmalıdır.

Devamı

Saç Ekimi Sonrası Saçlar Ne Zaman Çıkar?

Saç ekimi oldukça zahmetli bir süreçtir. Hasta, uzman doktorlar tarafından ekim yapıldıktan sonra iyileşme süreci boyunca takip altına alınır. Saç ekiminden bir süre sonra saçlarda şok dökülme yaşanabilir, ancak saçlar yeniden çıkar. Saç ekimi sonrası en çok merak edilen konulardan biri de saçların ne zaman çıkmaya başlayacağı konusudur.

Devamı

Saç Ekimi Sonrasında Takviye Edici Gıda Kullanılmalı mıdır?

Oldukça merak edilen ve mutlaka herkesin bilgisi olması gereken konulardan biri de saç ekimi sonrasında takviye edici gıda kullanımıdır. Profesyonel bir şekilde yapılan saç ekimleri sonrasında beslenmeden uykuya, sıvı alımından takviye edici gıda kullanımına varana kadar her alanda bilgi sahibi olmak oldukça önemlidir.

Devamı

Saç Ekimi Sonrası Beslenme Tüyoları

Saç ekimi operasyonu sonrasında düzenli ve sağlıklı beslenme programı kesinlikle göz ardı edilmemelidir. Doktorların önerdiği yiyecek ve içeçeklerin tüketilmesine dikkat edilmelidir.

Devamı