Saç Ekimi Saç Ekimi

Bioxcin Saç Ekimi Blog Sayfası

En Basit Tanımıyla: Saç Ekimi Nedir?

Son zamanlarda çeşitli nedenlerden dolayı kalıcı olarak saç kaybı yaşayan kişiler sıklıkla saç ekimi yöntemini tercih ettiği için popülaritesi oldukça arttırmıştır. ‘’Saç ekimi nedir?’’ sorusu, en basit haliyle sağlıklı saç köklerinin belirlenen teknikle toplanarak, saç dökülmesinin gerçekleştiği bölgeye ekilmesi olarak yanıtlanabilir.

Devamı

Saç Ekimi 1 Aylık Süreçte Neler Yaşanır?

Saç ekimi yaptıran herkes için ilk bir aylık süreç saç köklerinin uyum sağlaması açısından oldukça önemlidir. Saç ekiminden sonraki 48 saat bu bir aylık dilime giriş zamanıdır. Saç ekimi operasyonu tamamlandıktan sonra saç köklerine tavsiye edilenin dışında herhangi bir kozmetik ürün değdirilmemelidir.

Devamı

A’dan Z’ye Saç Ekim Süreci

Giderek daha da modern hale gelen ve hem kadınlar hem de erkekler için son derece önemli olan saç ekimi ciddi bir operasyondur. Seyrek saç bölgelerini doldurmak ve kelliğe son vermek amacıyla yapılan saç ekimleri uzmanlar tarafından yapılmaktadır.

Devamı

Saç Ekiminden Sonra Saçlar Nasıl Korunmalıdır?

Son yıllarda, saç ekimi pek çok kişi tarafından sıklıkla başvurulan yöntemler arasında yer almaktadır. Fakat saç ekimi operasyonundan sonra koruma süreci oldukça hassas ve önemlidir. Bu süreçte gerek beslenme gerekse saç bakımı ve koruma ile iyileşme daha hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleşmektedir. Böylece kişiler gerçekleşen bu operasyondan ve düzenli bakım sürecinden sonra başarılı bir sonuç elde etmektedirler.

Devamı

Saç Ekimi Sonrasında Nasıl Beslenilmelidir?

Beslenme, vücudumuzun gelişimi için oldukça önemlidir. Bazen yetersiz beslenmeden kaynaklı pek çok sorun ile karşı karşıya kalabiliriz. Beslenme, saçlarımız için de gerekli olan en önemli unsurlar arasında yer almaktadır.

Devamı

Saç Ekimi Sonrasında Kullanılacak Ürünlerde Nelere Dikkat Edilmelidir?

Günümüzde saç kaybı yaşayan pek çok kişi daha önceden saçlarını korumak için doğru ürünleri kullanmadığı ve saç bakımını yapmadığı için saçları dökülmüş ya da doğru ürünleri kullandığı ve saç bakımını doğru yaptığı halde saç dökülmesi yaşandıysa, saç ekimi operasyonu tercih edilebilmektedir. Fakat saç ekimi operasyonu sırasında ve sonrasında hassasiyet ile bakıma devam edilmelidir.

Devamı

Kadınlara Saç Ekimi Yapılır mı?

Saç dökülmesinin farklı ve birçok sebebi bulunmaktadır. Yoğun iş temposu, yetersiz beslenme ve genetik en önemli sebepler arasında yer almaktadır. Buna bağlı olarak da cinsiyet fark etmeksizin herkesin karşı karşıya kaldığı bir problemdir.

Devamı