Saç Ekimi Saç Ekimi

Bioxcin Saç Ekimi Blog Sayfası

En Basit Tanımıyla: Saç Ekimi Nedir?

Son zamanlarda çeşitli nedenlerden dolayı kalıcı olarak saç kaybı yaşayan kişiler sıklıkla saç ekimi yöntemini tercih ettiği için popülaritesi oldukça arttırmıştır. ‘’Saç ekimi nedir?’’ sorusu, en basit haliyle sağlıklı saç köklerinin belirlenen teknikle toplanarak, saç dökülmesinin gerçekleştiği bölgeye ekilmesi olarak yanıtlanabilir.

Devamı

Genç Yaşta Saç Ekimi Yapılır mı?

Çeşitli sebeplerden dolayı kalıcı saç kaybı yaşamış olan kişiler, saç ekimi tedavisiyle eski saçlarına kavuşabilirler. Bazı durumlarda saç kaybı erken yaşlarda görülebilir. Saçların ön kısımlarında başlayan açılmalar kelleşme sorununu işaret eder. Erken yaşta görülen durumlarda ileriye yönelik önlemler alınması faydalı olacaktır.

Devamı

Organik Saç Ekimi Nedir?

Saç ekimi, özellikle son yıllarda oldukça yaygın bir şekilde tercih edilen bir işlemdir. Gür ve sağlıklı saçlara sahip olmayı herkes ister ve bu noktada organik saç ekimi, çok yüksek oranda başarı sağladığı için sıkça tercih edilmektedir.

Devamı

Saç Ekimi Kaç Yaşında Yapılmalıdır?

Saç ekimi, saç dökülmesi yaşayan ve en son çare olarak herkesin yaptırılabildiği bir işlemdir. Özellikle genç yaşlarda saçları dökülen kişiler, bu durumdan son derece rahatsız olurlar ve gür ve sağlıklı saçlara sahip olmayı isterler.

Devamı

Saç Ekiminden Önce Yapmanız Gerekenler

Saç ekimi işlemi son dönemde oldukça popülaritesi artmış ve gelişen tıp teknolojisi ile de sıkça tercih edilen bir tedavi haline gelmiştir.

Devamı

Saç Ekiminden Sonraki Süreçte Hangi Şampuanı Kullanmalıyım?

Saç ekimi, son dönemlerde oldukça popüler bir tedavidir. Bu işlemle ilgili en çok merak edilenlerden birisi de operasyon sonrası yıkama işlemi, şampuan ve bakım ürünlerinin seçiminde dikkat edilmesi gereken noktalardır.

Devamı

Saç Ekimi Yaptırmak Acılı mıdır?

Saç ekimi yaptırmayı düşünen birçok kişinin en çok merak ettiği konulardan bir tanesi de saç ekimi esnasında ve sonraki süreçte acı ve ağrı hissedilip hissedilmediğidir. Saç ekimi operasyonu esnasında herhangi bir ağrı hissetmezsiniz çünkü operasyon lokal anestezi ile gerçekleştirilmektedir.

Devamı