Saç Ekimi Saç Ekimi

Bioxcin Saç Ekimi Blog Sayfası

En Basit Tanımıyla: Saç Ekimi Nedir?

Son zamanlarda çeşitli nedenlerden dolayı kalıcı olarak saç kaybı yaşayan kişiler sıklıkla saç ekimi yöntemini tercih ettiği için popülaritesi oldukça arttırmıştır. ‘’Saç ekimi nedir?’’ sorusu, en basit haliyle sağlıklı saç köklerinin belirlenen teknikle toplanarak, saç dökülmesinin gerçekleştiği bölgeye ekilmesi olarak yanıtlanabilir.

Devamı

Bölgesel Saç Ekimi Nedir, Nasıl Yapılır?

Saç ekimi tedavisi, çeşitli sebeplerden dolayı yoğun saç dökülmesinin yaşanması sonucunda saçlarını kaybetmiş kişiler tarafından tercih edilen bir işlemdir. Saç kaybından rahatsızlık duyan kişiler için saç ekimi işlemi kalıcı bir çözüm sunar.

Devamı

Saç Ekimi Sonrası İzler Ne Zaman Geçer?

Saç ekimi tedavisi yaptırmak isteyen kişilerin en çok merak ettiği konulardan birisi de operasyon sonrasında saç derisinde oluşan izlerin geçip geçmeyeceği veya ne kadar sürede geçeceğidir.

Devamı

Saç Ekiminden Sonra Ağırlık Kaldırılabilir mi?

Saç ekimi, son yıllarda yaygın bir şekilde uygulanan ve doğru şekilde yapıldığında oldukça etkili olan tıbbi bir işlemdir. Kadın ve erkeklerin rahatça tercih edebileceği bir işlem olan saç ekimi, günümüz teknolojisi ile rahatça yapılır.

Devamı

Saç Ekimi Sonrası Kaşıntı Ne Kadar Sürer?

Saç ekimi, kalıcı saç kaybına kalıcı bir çözüm sunan ve son zamanlarda oldukça popüler olan bir tedavi yöntemidir. Bu kadar popüler oluşu da işlem ve sonrasıyla ilgili akıllarda bazı soru işaretleri oluşturmuştur.

Devamı

Saç Ekimi Sonrası İlk 4 Aylık Süreç

Saç ekimi sonrası süreç, hastalar için en zorlu ve heyecanlı dönem olarak kabul edilebilir. Saç ekimi uzun bir süreci kapsamaktadır. Operasyon sonrasında, donör ve ekim bölgesinin iyileşmesi, ekim yapılan yerden yeni saçların çıkışı zaman istemektedir.

Devamı

Saç Ekimi Sonrası İlk 2 Aylık Süreç

Saç ekimi günümüzde sıkça uygulanan tıbbi bir işlemdir. Kadın ve erkeklerin rahatlıkla uygulayabileceği saç ekimi operasyonu, gelişmiş teknoloji sayesinde rahatça yapılmaktadır. Ancak yine de saç ekimi öncesinde ve sonrasında dikkat edilmesi gereken noktalar vardır.

Devamı